FARMACIA-banner-1060x250px-dichtienganh-novo

10 Aug
Damir Martin i bio&bio veslaju zajedno!
Napisala dichtienganh.info |
Objavljeno u Vijesti
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(0 Glasova)
bio&bio trgovine poznato su odredište sportaša i rekreativaca, kojima je za vrhunske performanse iznimno važan unos kvalitetnih namirnica. Jedan od njih je i uspješni veslač Damir Martin koji je sklopio partnerstvo upravo s bio&bio trgovinama

Nakon brojnih suradnji s udrugama za zaštitu okoliša, zdravlja djece te studentskim i kulturnim projektima, ovo je prva suradnja poznatog eko trgovačkog lanca sa sportašem.


„Damira Martina smo prepoznali kao osobu i profesionalnog veslača koji ima mnogo potencijala i sjajna postignuća iza sebe, a budući da mu je za sve to iznimno važna zdrava hrana, sretni smo što ga na ovaj način možemo podržati. Ponosni smo što mu možemo ponuditi najkvalitetnije ekoproizvode koje i sami koristimo, ali i sugestije naših bio&bio savjetnika u trgovinama.", rekla je Žana Hinek, direktorica poslovanja bio&bio trgovina.


Damirov su najčešći izbor kvalitetna hladno prešana ulja, poput kokosovog, koje mu daje dugotrajnu energiju i omogućuje brz oporavak tijela, prirodni dodaci prehrani poput BiAstina, smoothiji od cikle i raznog voća te Zrno sendviči od beskvasnog kruha koji za tren utažuju glad.


„Jednom prilikom sam s prijateljem posjetio bio bistro Zrno, bilo je to moje prvo iskustvo veganskog restorana i oduševili su me okusi i teksture obroka. Pohvalio sam ih na jednom od portala za ocjenjivanje i već nakon mjesec dana smo imali dogovor s bio&bio trgovinama oko zajedničke suradnje.


Ne mogu zamisliti svoj život bez zdrave hrane, prirodnih shakeova i slično. bio&bio proizvodi savršeno nadomještaju sve ono što mi treba." istaknuo je Damir Martin o ovoj suradnji.