FARMACIA-banner-1060x250px-dichtienganh-novo

25 Jul
Ručni satovi poznatih svjetskih brendova uz 40% popusta!
Napisala dichtienganh.info |
Objavljeno u Moda
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(0 Glasova)
Priuštite si sat koji ste odavno htjeli zahvaljujući ljetnom sniženju od čak 40% u srebrnarnicama Argentum i zlatarnicama Zaks koji vrijedi bez obzira na način plaćanja

Priuštite si sat koji ste odavno htjeli zahvaljujući ljetnom sniženju od čak 40% u srebrnarnicama Argentum i zlatarnicama Zaks koji vrijedi bez obzira na način plaćanja. Ovog ljeta najpopularniji su zlatni satovi koji ističu preplanulu put te zrače elegancijom i luksuzom, a traženi su i satovi plavih nijansi koji se odlično mogu uklopiti u svaki modni stil.


Među njima se ističu satovi poznatih brandova Just Cavalli i Sector, a sniženje od 40% i dvije godine garancije svakako su dobar razlog da se nagradite jednim novim i modernim primjerkom.


Globalni brend satova Sector „No Limits“ osnovan je 1973. godine u Milanu i predstavlja savršen spoj sportskih performansi i talijanskog dizajna. Satovi Sector odlikuju se besprijekornim dizajnom, pouzdanošću, preciznošću i čvrstoćom zbog čega ih koriste mnogi sportaši, avanturisti te ljubitelji ekstremnih sportova.


Liniju satova „Just Cavalli“ kreirao je poznati dizajner Roberto Cavalli 2000. godine kao posvetu novim generacijama koje karakterizira slobodan duh. Satovi „Just Cavalli“ izrađeni su od inovativnih materijala te dekorirani prepoznatljivim eksperimentalnim grafikama zbog čega svaki artikl iz linije lako može istaknuti jaku osobnost i karakter onog koji ga s ponosom nosi.


Više informacija potražite na stranicama i .