FARMACIA-banner-1060x250px-dichtienganh-novo

17 May
Josipa u zadarskom Arsenalu 2. 8. 2013.
Napisala dichtienganh.info |
Objavljeno u Kulturni putokaz
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(0 Glasova)
Nakon što je prošlo ljeto napunila Arsenal svojim standardnim koncertnim programom, Josipa ove godine dolazi u Zadar 2. kolovoza, u sklopu turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi

Nakon što je prošlo ljeto napunila Arsenal svojim standardnim koncertnim programom, Josipa ove godine dolazi u Zadar 2. kolovoza, u sklopu turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma Dnevnik jedne ljubavi.


Turneja je to koja niže uspjeh za uspjehom, te nakon prepunih koncerata u Dubrovniku, Beogradu, Skopju, Rijeci i Osijeku, ovoga ljeta Josipa s posebno prilagođenim programom dolazi u Zadar. Repertoar sadrži neke stare klasike koji nisu bili standardni u koncertnom programu, a poseban naglasak dan je i na evergreene s Dnevnika jedne ljubavi poput O jednoj mladostI, Ležaj od suza, Srela sam se s njim i mnogima drugima.


Nakon Zadra Josipa Lisac ima već prije najavljeni veliki koncert u pulskoj Areni 10. kolovoza, a najesen će posjetiti i Zurich, gdje nastupa u legendarnoj dvorani Volkshaus 16. studenoga.


Ulaznice u prodaju kroz sustav Eventima i na kreću u petak 17. svibnja po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 90 kn.


Na svim koncertnim nastupima Josipu Lisac zastupa LAA.