LG predstavlja proširenu liniju medicinskih uređaja na sajmu Medica 2017

LG Electronics (LG) predstavlja svoju proširenu liniju medicinskih uređaja na najvećem svjetskom medicinskom sajmu Medica 2017 koji se redovito održava u Düsseldorfu.Kompanija LG, koja ima višegodišnje iskustvo u naprednoj tehnologiji displeja s ravnim zaslonom, ušla je na tržište medicinskih uređaja 2016. godine, a upravo to brzorastuće tržište predstavlja područje na kojem LG želi proširiti svoj utjecaj. Na sajmu Medica 2017 LG će predstaviti svoje nove monitore 3MP Diagnostic (model 21HK512D) i 1.3MP Clinical Review (model 19HK312C) medicinskim stručnjacima iz cijelog svijeta. Model 21HK512D prvi je LG-ev uređaj u kategoriji dijagnostike te zaokružuje LG-evu liniju medicinskih uređaja koja sada bolnicama pruža cjelodichtienganh rješenja za prikaz njege bolesnika – od registracije do pregleda, dijagnoze i liječenja.

LG 21HK512D je 21,3-inčni dijagnostički monitor razlučivosti 3 MP (1536 x 2048) koji je sposoban za impresivnu razinu osvjetljenja, a ugrađeni kalibrator provjerava koje boje treba prilagoditi te ispravlja netočne boje kako bi se jasno prikazale MR i CT snimke. Novi LG-ev monitor Clinical Review razlučivosti 1.3 MP (1280 x 1024) ima 19-inčni zaslon IPS omjera 5:4 koji se može povezati s postojećom bolničkom opremom. Kao i svi LG-evi medicinski uređaji, oba monitora su prilagođena standardu DICOM Part 14, što znači da su sivi tonovi ispravljeni kako bi se održala preciznost slike i dosljednost tijekom vremena.

LG-evi monitori opremljeni su tehnologijom stabilizacije pozadinskog osvjetljenja kako bi se osigurala stabilna razina svjetline, a precizna kalibracija osigurava konzistentan rad s različitim uređajima. Način rada Dynamic Sync Mode smanjuje ulazno kašnjenje (input lag), dok postavke Flicker Safe i Reader Mode smanjuju naprezanje očiju kod liječnika koji rade duge smjene.

Kompletan asortiman LG-evih medicinskih uređaja bit će prikazan u različitim situacijama, uključujući sobu za konzultacije, operacijski stol i sobu za radiografiju. Napredna IPS tehnologija monitora omogućava da više medicinskih stručnjaka vide monitore iz različitih kutova uz minimalno iskrivljenje boje. Osim toga, LG-evi medicinski monitori otporni su na vodu i prašinu, osiguravajući da i dalje besprijekorno funkcioniraju i u prisustvu vlage, tekućina, praha ili bilo kojih drugih ekoloških izazova koji se mogu sresti u današnjim bolnicama.

„Snažno proširujemo svoju ponudu proizvoda na tržištu medicinskih uređaja s ciljem da postanemo lider u proizvodnji visokokvalitetnih medicinskih monitora širom svijeta“, rekao je Jang Ik-hwan, potpredsjednik IT divizije u LG Electronicsu. „Optimistični smo jer će reputacija LG-a u kategoriji visokokvalitetnih zaslona pozitivno utjecati na živote ljudi. LG-eva dugogodišnja tradicija razvoja visokokvalitetnih zaslona olakšat će posao medicinskim stručnjacima koji mogu biti spokojni da je ono što gledaju na zaslonu izuzetno precizno.“

Više od 5.100 izlagača iz 70 zemalja sudjelovalo je na lanjskom izdanju sajma Medica. Sajam Medica domaćin je vodećih stručnjaka iz područja biznisa, istraživanja i politike već više od 40 godina, a predstavlja također i mjesto za konferencije i posebne sajmove o različitim medicinsko-tehnološkim temama.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.profvest.com/2018/04/cashadder-hyip-otzivi-obzor.html

левитра показания

https://medicaments-24.com