ADIDAS ATHLETICS PRIMEKNIT Z.N.E. HOODICA ZA SPORTAŠE KOJI SU NEPRESTANO U POKRETU

adidas Athletics predstavlja još jednu inovaciju, Z.N.E. Primeknit hoodicu namijenjenu sportašima koji su neprestano u pokretu i provode puno vremena putujući. Kako bi se fokusirali samo na ono što im je bitno Z.N.E. Primeknit hoodica sportašima pruža ono što im je najpotrebnije: udobnost, lakoću, prozračnost i odjeću napravljenu od tkanine koja se ne gužva.

Za adidas Athletics Z.N.E. kampanju vrhunski sportaši Gareth Bale, Angelique Kerber i Hannah Bronfman pustili su kamere u svoj profesionalni život koji pokazuje kako su često u pokretu i do 36 sati između dva sportska događaja, pakiranja i putovanja. Destinacije se često mijenjaju, ali potrebe sportaša ostaju iste, a to su vrhunski dizajn kreiran za maksimalnu udobnost, ali i odjeća jednostavna za pakiranje za česta putovanja. Upravo zato adidas Z.N.E. Primeknit hoodica napravljena je od prozračnog Primeknit materijala s posebno dizajniranim rukavima koji pružaju dodatnu slobodu i lakoću pokreta.

Novu adidas Athletics Z.N.E. Primeknit hoodicu možete pronaći u odabranim adidas shopovima po cijeni od 1.149,00kn dok donji dio kolekcije možete pronaći po cijeni od 749,00kn.

Za više informacija posjetite

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

лекарства для улучшения потенции у мужчин

интернет магазин семян конопли

купить гейнер