Ikona među ikonama – adidas Predator se vratio na nogometne terene

U novoj adidas kolekciji Skystalker, među legendarnim kopačkama X i Nemeziz, svoje mjesto je pronašao i Predator, ikona nogometnih terena. Inspirirajući se povijesnim modelima i svojim počecima iz 90-tih godina, novi model Predatora izrađen je po najnovijim tehnološkim standardima uz kombinaciju naprednih adidas inovacija.

Upečatljiva paleta crnih, crvenih i zlatnih nijansi ojačana je s Primeknit SOCKFIT inovativnim sustavom prianjanja koji igraču omogućava prirodnu rastezljivost i prilagodljivost kopačke uz maksimalnu podršku stopalu. Za optimalni prihvat lopte pri svim vremenskim uvjetima gornji sloj kopačke pojačan  je slojem CONTROLSKIN materijala dok anatomski oblikovano gornjište kopačke prati oblik pete i maksimalno fiksira stopalo unutar kopačke.

Za virtuozne pokrete i iznenadne promjene smjera na terenu Predator ima sustav vezanja bez vezica koji osigurava veću površinu za prihvat i kontrolu lopte dok FORGED KNIT sustav integriran u srednji sloj kopačke kreira stabilnost koja je potrebna za izvođenje kompleksnih pokreta dok je povrat energije pri svakom koraku omogućen zahvaljujući adidas BOOST tehnologiji.

Najbolji igrači današnjice poput Paula Pogbe, Dele Allija, Mesuta Ozila i hrvatskog Predatora Ivana Rakitića u svoje nove pobjede zakoračit će s novim Predator kopačkama.

Ljubitelji nogometa će svoje vještine moći prebaciti i izvan stadiona zahvaljujući Predator modelima za ulicu i umjetne podloge. Predator model za umjetne podloge sastoji se od SOCKIFIT sustava prianjanja te sistema vezanja bez vezica dok za maksimalni prihvat tu je CONTROLSKIN te BOOST potpora. Lifestyle model za ulice izrađen je od tkanja u upečatljivim bojama uz potporu BOOST tehnologije cijelom dužinom potplata.

adidas Predator kopačke dostupne su od sredine prosinca u odabranim adidas i Footballmania shopovima.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

силденафил для женщин инструкция

средства для повышения потенции

www.pills24.com.ua