Lierac Beauty School & Bela Make Up Master Class: make-up trendovi za 2017.

Najnoviji Bela Make Up Master Class, u sklopu Lierac Beauty School, održan 29. siječnja 2017. u zagrebačkom Westinu, okupio je 50-ak polaznica zainteresiranih, poslovno ili privatno, za najnovije vizažističke vještine i trikove kojima ih je i ovaj put poučila Lada Mitrašinović.

Lada Mitrašinović, poznatija kao make-up artistica Bela Make Up, beauty je ambasadorica luksuznih kozmetičkih brandova Lierac i Phyto za Hrvatsku. Popričali smo s njom o tome što su najnoviji trendovi u make-upu za 2017. te  koje bi proizvode preporučila svojim klijenticama, ali i svim ostalim ženama koje biraju najbolju njegu i prate beauty trendove.

  1. Osnovno pravilo kojim se vodim je da svaki make-up treba prilagoditi prigodi, godinama i, naravno, osobnom stilu. Cilj je dobro se osjećati u svojoj koži i biti našminkan u skladu s prigodom.
  2. Osnova za dobar make-up je njegovana koža. Koža, kosa i nokti odaju koliko smo uredne, njegovane, ženstvene. Za zimskih mjeseci, što zbog hladnoće što zbog boravka u zagrijanim prostorijama, koža se pojačano isušuje pa joj je potrebna dodatna njega. Moja preporuka je Lierac Specific Mésolift krema kao dnevna dichtienganhminska bomba za lice u kombinaciji s Lierac Hydragenist serumom koji treba nanijeti i nekoliko puta na dan, a za noć preporučujem Lierac Specific Arkéskin anti-age korektivnu kremu.
  3. Što se tiče make-upa, broj jedan definitivno je Reviderm Loose puder koji se može stavljati bez tekuće podloge kao dnevna varijanta, a u kombinaciji s tekućom podlogom koristi se za neke glamuroznije prigode.
  4. Konturing ove sezone nije jako naglašen, eventualno se koristi suhi konturing, bez mokrih tekstura, na kraju se malo osjenča lice, umjereno i uredno.
  5. Ove sezone igra trepavicama je pravi hit. No, moramo biti jedinstveni i prilagoditi ih svojim očima, pritom se poigrati i poslagati ih u što čupavijem i prirodnijem obliku, a prednost imaju parcijalne trepavice.

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

https://danabol-in.com

where to buy steroids

виагра с доставкой