Ženska priča s Mirjanom Hrgom i Anom Brdarić Boljat

Drugo siječanjsko izdanje Ženske priče privući će sve one željne uzbudljivih priča iz novinarskog života – Marijani Perinić u goste stižu poznata lica hrvatskog novinarstva: Mirjana Hrga, Ana Brdarić Boljat te Goran Milić i Hrvoje Krešić.

Riječi će biti o izazovima novinarskog posla: Mirjana Hrga pričat će o svojim počecima, od izvještavanja s ratnih područja do aktualnih izazova koje donosi rad na RTL-u. Ana Brdarić Boljat s posjetiteljicama će podijeliti svoj novinarski put i dugogodišnji rad na RTL-u, te usklađivanju majčinstva s izazovnim voditeljskim i uredničkim poslom. Kako je to surađivati s Mirjanom i Anom, otkrit će reporter Hrvoje Krešić, a Goran Milić razveselit će prisutne crticama iz bogatog novinarskog života.

Novo izdanje Ženske priče održat će se u multimedijalnom klubu Opera (Petrinjska 4, Zagreb), u utorak 31. siječnja 2017. u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Mirjana Hrga rođena je 1971. u Bjelovaru, a završila je studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bogato novinarsko iskustvo stječe radom na istaknutim televizijskim kućama, HTV-u, Novoj TV, Al Jazeeri i RTL-u kao vanjskopolitička novinarka i urednica. Od zemalja iz kojih je izvještavala i važnih međunarodnih tema koje je u radu pokrivala ističe Izrael, Siriju, Gazu, Zapadnu Obalu, nerede u Bugarskoj, krizu u Grčkoj, rat u Ukrajini, sukobe u Libanonu, izbore, odlaske i smrt papa, svjetski važne referendume poput onog u Škotskoj i mnoge druge.

Ana Brdarić Boljat – od glumačko-novinarskog roditeljskog para, teško je bilo da će Ana biti usmjerena k nekom drugom polju u svom životu. Usađene vrijednosti pravde, empatičnost i upornost kojom prolazi kroz život odredile su je kao prepoznatljivo lice Informativnog programa u Hrvatskoj. Od studentskih dana okušala se u raznim televizijskim formama, a ponosno ističe rad koji je prepoznala i nagradila i struka, u Vijestima CCN-a. Iste ideje, bliskost u načinu rada i pristupu informacijama njezin rad dovode do prepoznatljivosti upravo na RTL-u, na kojem radi od osnivanja. Od novinarke i nepredvidivih zadataka do uredničko-voditeljske pozicije u 14 godina karijere za sebe će reći: nikad ovakve mame i urednice bez timskog rada.

Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobi 099/758-9934

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

www.danabol-in.com

препараты для повышения потенции в аптеках

a-diplomus.com/