Gym&Fun Prenatal priručnik: obavezan za svaku buduću mamu

U četvrtak 8.12.2016. održana je promocija novog Gym&Fun Prenatal priručnika s potpisom Sport Educe i autorice programa Anite Vukušić Crevar, dipl. kineziologa.

Nakon dva uspješna priručnika, prvijenca Gym&Fun i prošlogodišnjeg Gym&Fun Baby, stigao nam je novi Gym&Fun Prenatal namijenjen trudnicama.

Priručnik je odličan saveznik svim budućim mamama, u kojem na jednom mjestu mogu pronaći najvažnije stvari koje trebaju učiniti dok čekaju na dolazak svoje bebe. Uz knjižicu, tu je i DVD izdanje s prenatalnim vježbama kako bi trudnice ostale fit tijekom perioda trudnoće te se dobro osjećale.

Autorica programa Anita Vukušić Crevar, diplomirani kineziolog, naglasila je kako su vježbe na DVDu osmišljene kako bi pomogle trudnicama održavati zdravu tjelesnu težinu, osjećati se bolje, bolje spavati i pripremiti svoje tijelo za porod.

Svojom stručnošću cijelom projektu pridonijeli su doktorica ginekologije, dugogodišnja primalja, te vrhunski kineziolozi.

Na promociji gosti su pogledali video gdje je prikazano kako je nastao projekt, te koliko je zabavno bilo na snimanju.

Na presici su uz predstavnike medija i sponzore bile trudnice i poznate mame. Pa je tako na promociji bila i Marija Bišćan, majka 4 djevojčice, koja nakon četiri trudnoće  izgleda fantastično, i redovnim vježbanjem održava vitku liniju.

Priručnik Gym&Fun Prenatal odličan je poklon za svaku trudnicu, a može se po cijeni od 49,90 kn naručiti preko web shopa Sport Educe:

prethodni tekst
sljedeći tekst

You Might Also Like

левитра

medicaments-24.net

виагра побочные эффекты